Pinterest Pinterest
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
Google+ Google+
YouTube YouTube
Rainbow Loom Benelux

Veel gestelde vragen

Wat is Rainbow Loom ®?

Rainbow Loom ® is het enige echte originele merk dat op miljoenen youtube filmpjes is terug te vinden. Het internet staat inmiddels vol over het grote succesverhaal van Rainbow Loom ® . Zo is het uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar in de USA en is Rainbow Loom ® inmiddels ook in Nederland genomineerd als Speelgoed van het jaar.

Bekende producten van Rainbow Loom ® zijn de Rainbow Loom® Starter Kit, Monster Tail™ en de upgrade kit™ en de inmiddels meer dan 70 verschillende Rainbow Loom ® bandjes. Meer weten over het onstaan van Rainbow Loom® ? Klik dan hier. (link) spinneweb naar onderliggende pagina


Wie is de importeur/distributeur in de Benelux?

IT Netherlands B.V. is de exclusieve distributeur voor de Benelux. Dit bedrijf verkoop Rainbow Loom ® aan de detaillisten.


Waar kunt uw Rainbow Loom ® kopen?

Rainbow Loom ® is voornamelijk verkrijgbaar via vrijwel alle gerenomeerde speelgoedspeciaalzaken. Tevens zijn de officiële Rainbow Loom® producten verkrijgbaar bij hobby-winkels, de betere boekhandels en gespecialiseerde websites.


Van welk materiaal zijn de Rainbow Loom elastiekjes gemaakt?

Rainbowloom ® heeft 2 verschillende soorten materiaal bandjes met in totaal meer dan 70 varianten. De materiaal soorten zijn latex vrije rubber bandjes en latex-vrije silicone bandjes. De rubber bandjes zijn er in een ondoorzichtige/helder (Opaque) en een doorzichtige (Jelly) variant.

Rainbow Loom® bandjes zijn loodvrij, latexvrij, BPA-vrij, Phthalate-vrij. Uiteraard zijn de elastiekjes TUV en CE gekeurd

De bedenker en eigenaar Cheong Choon heeft met zijn technische achtergrond veel in research en ontwikkeling geïnvesteerd waardoor zijn bandjes van absolute top kwaliteit zijn. Rainbow Loom ®bandjes zijn altijd beter dan andere bandjes doordat hiervoor de beste kwaliteit materiaal wordt gebruikt. Rainbow Loom ® heef hiervoor een speciale formule ontwikkeld. Er is tevens zeer veel zorg besteed aan het materiaalsoort dat optimaal voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het grote verschil zit hem o.a. in de lasnaden waardoor Rainbow Loom zich qua sterkte, vormvastheid en kleurechtheid onderscheid van de rest. Hierdoor is Rainbow Loom bij uitstek geschikt om de meest gecompliceerde creaties te maken.

De kwaliteit is gericht op een lange termijn visie in tegenstelling tot diverse andere leveranciers die met inferieure producten meestal korte termijn denken.

Rainbow Loom Benelux contact