Pinterest Pinterest
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
Google+ Google+
YouTube YouTube
Rainbow Loom Benelux

FAQ

Kaj je Rainbow Loom®?

Rainbow Loom® je edina pristna, originalna blagovna znamka, ki jo je moč najti v milijonih video prispevkov, objavljenih na portalu YouTube. Svetovni splet je preplavljen s prispevki o zgodbi o uspehu znamke Rainbow Loom® . Potem ko je bil razglašen za igračo leta v ZDA, je Rainbow Loom® zdaj za igračo leta nominiran tudi na Nizozemskem

Med najbolj znanimi proizvodi Rainbow Loom® so Rainbow Loom® Starterkit™, Monstertail™, Upgradekit™ in paščki Rainbow Loom® v več kot 70 različicah. Želite izvedeti več o nastanku Rainbow Loom®? Kliknite tu.


Kdo je uvoznik/distributer za države Beneluksa?

IT Netherlands B.V. je ekskluzivni distributer za države Beneluksa. To podjetje prodaja izdelke Rainbow Loom® trgovcem na drobno.


Kje lahko kupite izdelke Rainbow Loom®?

Večinoma je Rainbow Loom® na voljo v vseh bolje založenih trgovinah z igračami. Poleg tega so uradni izdelki Rainbow Loom® na voljo v trgovinah z izdelki za ustvarjanje in bolje založenih knjigarnah ter na specializiranih spletnih straneh.


Iz kakšnega materiala so izdelane gumice Rainbow Loom®?

Rainbow Loom® ponuja paščke iz 2 različnih vrst materiala v več kot 70 različicah. Glede na material ločimo paščke iz gume brez vsebnosti lateksa in paščke iz silikona brez vsebnosti lateksa. Gumijasti paščki so na voljo v neprosojni/svetli različici (Opaque) in prosojni (Jelly) različici.

Paščki Rainbow Loom® ne vsebujejo svinca, lateksa, BPA ali ftalatov. Gumice so pridobile certifikata TÜV in CE

Avtor in lastnik Cheong Choon je poleg svojega tehničnega predznanja vložil znatna sredstva v raziskave in razvoj, zato so paščki vrhunske kakovosti. Paščki Rainbow Loom® so v primerjavi z drugimi v vsakem pogledu boljši, saj je zanje uporabljen material najvišje kakovosti. Rainbow Loom® je v ta namen razvil posebno formulo. Pri tem je veliko pozornosti namenjeno skladnosti izbranih vrst materiala z vsemi varnostnimi normativi. Veliko razliko med drugim predstavljajo zvari, ki izdelkom Rainbow Loom® v primerjavi z ostalimi ponudniki zagotavljajo večjo trdnost, dimenzijsko stabilnost in barvno obstojnost. Tako je Rainbow Loom® idealen za oblikovanje najzapletenejših stvaritev.

Raven kakovosti je prilagojena dolgoročni viziji, v nasprotju s številnimi drugimi ponudniki, ki s svojimi drugorazrednimi izdelki razmišljajo le kratkoročno.

Rainbow Loom Benelux contact